Селекция естествени камъни – Зодия КОЗИРОГ ♑︎ CAPRICORN

Селекция естествени камъни – Зодия КОЗИРОГ ♑︎ CAPRICORN

26.00 лв.

 • ГРАНАТ
 • ОНИКС
 • КАЛЦИТ
 • ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ
 • АХАТ

4 налични

Сподели:

„Има скъпоценни камъни, на които силата и досега е скрита. Отвън камъните изглеждат обикновени, но имат в себе си сила.“
 

Петър Дънов

Специално подбрана селекция от естествени камъни, които ще хармонизират и балансират  вътрешната енергия, в съответствие с особеностите на Вашата зодия!

Може да използвате тези камъни в непосредствено съприкосновение с тялото си или в торбичка, сложена в чантата или в джоба. Могат също така да бъдат поставени върху работното  място, както и върху избрана точка в домът Ви, според вкуса и собствените изисквания.

 

Комплектът КОЗИРОГ съдържа:

 • 1бр. шлифован оникс 
 • 1бр. необработен гранат
 • 1бр. необработен калцит 
 • 1 бр. шлифован ахат 
 • 1бр. необработен планински кристал 
 • 1бр памучна двулицева торбичка  – специално изработена от нас, за да съхранява вашия любим сет от минерали.
 • Етикет с описание на включените камъни.
 • Всички камъни са са с приблизителен размер между 1.5 – 2см/2.5 – 3см. Обърнете внимание, че размерът и формата на камъните могат леко да варират и да се различават от тези на снимката, което се дължи на естествения им произход. 
 • ОТСТЪПКИ: 
 • При поръчка на стойност над 99лв. доставката в цяла България е БЕЗПЛАТНА // При поръчка над 199лв – клиентска отстъпка 10%.

 

 

ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ  – лечителският камък

Мистични свойства:  Известен е като камък на ума, защото подобрява умствените способности  и ни помага да се концентрираме върху информацията, която ни трябва. Той е мощен инструмент за хармонизиране и балансиране. Планинският кристал изостря мисловните процеси, дава яснота на мисълта, укрепва постоянството, помага да се избегнат компроментиращи ситуации. Балансира емоциите, разкрепостява духа, осигурява емоционално и физическо равновесие, като действа на всички аурични нива и чакри.

Лечебни свойства: В индийската и тибетската медицина, планинският кристал се смята за най-мощния камък за лечние, тъй като неговата енергия най-лесно се настройва на вибрационната честота на човека. Той е майстор лечител и може да се използва при всякакви условия. Стимулира имунната система и носи баланс в тялото.

 

 

 

АХАТ – камъкът на Равновесието

Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Осигурява баланс между физическите, емоционални, интелектуални и духовни състояния. Ахатът е мощен емоционален лечител, подобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността.

Лечебни свойства:  при преуморени и възпален очи, при главоболие и световъртеж, при температурни инфекции, при хроничен бронхит, ангина и задух. Помага при лечение на заболявания на панкреаса и за подобряване на кръвообръщението. Носен под формата на бижу стимулира сърдечната дейност, неутрализира стреса, предпазва от нервно напрежение и подпомага лечението при тежка и продължителна кашлица.

 

 

 

ОНИКС – камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола

 

Мистични свойства:  Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Помага за контролиране на емоциите и негативните мисли. Смята се и за защитник на възрастните хора, които предпазва от неприятности, а на самотните помага да се избавят от самотата си. 

Лечебни свойства: Оказва благотворно въздействие при възпалителни процеси на кожата – абцеси, гъбички, възпаления. Носен под формата на бижу изостря слуха, премахва шума в ушите и укрепва паметта. Използва се при заболявания на нервната система и депресии. 

 

 

КАЛЦИТ

 

Kaлцитът e cилeн пpeчиcтвaщ и eнepгизиpaщ инcтpyмeнт. Πpeмaxвa нeгaтивнaтa и зacтoялa eнepгия – ĸaĸтo oт oĸoлнaтa cpeдa, тaĸa и oт чoвeшĸoтo тялo. Цвeтoвият мy cпeĸтъp имa cилaтa дa пpeчиcтвa физичecĸoтo и eфиpнoтo тялo. Cмятa ce, чe ycĸopявa paзвитиeтo и изpacтвaнeтo нa чoвeĸ, cвъpзвa ce c пo-виcшeтo cъзнaниe. Имa мнoгo пoлoжитeлeн eфeĸт пpи зaгyбa нa мoтивaция и нaдeждa.

 

Kaлцитът пoдcилвa eнepгиятa нa вcичĸи нивa. Πoлeзeн e пpи yчeбния пpoцec, пoнeжe ycилвa пaмeттa и ycпoĸoявa мoзъĸa. Извecтeн e c тoвa, чe oблeĸчaвa eмoциoнaлнитe cътpeceния, бaлaнcиpa и зapeждa c eнepгия чaĸpитe.

 
 

ГРАНАТ – камъкът на Любовта и Предаността

Мистични свойства: Той привлича и насърчава любовта и спокойствието, прогонва депресията и възбужда сексуалността.  Стимулира инстинкта за оцеляване като вдъхва воля и кураж. 

Лечебни свойства: Помага при маточни, вагинални и репродуктивни проблеми и за всякакви заболявания на кръвообращението. Гранатът пречиства кръвта и оказва благотворно въздействие  при възпаления, инфекции и кожни болести. Отключва и балансира сексуалността.

 
 

*Свойствата и значението на всички камъни в този сайт са посочени единствено с информативна цел. Не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Информацията представена в сайта е изцяло събрана от различни източници и е единствено за справка.

 

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ SIDDHARTA!

 

^

X