Селекция естествени камъни – Зодия БЛИЗНАЦИ ♊︎ GEMINI

Селекция естествени камъни – Зодия БЛИЗНАЦИ ♊︎ GEMINI

26.00 лв.

 • КАРНЕОЛ
 • СМАРАГД
 • ЦИТРИН
 • АХАТ
 • ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ

3 налични

Сподели:

„Има скъпоценни камъни, на които силата и досега е скрита. Отвън камъните изглеждат обикновени, но имат в себе си сила.“
 

Петър Дънов

Специално подбрана селекция от естествени камъни, които ще хармонизират и балансират  вътрешната енергия, в съответствие с особеностите на Вашата зодия!

Може да използвате тези камъни в непосредствено съприкосновение с тялото си или в торбичка, сложена в чантата или в джоба. Могат също така да бъдат поставени върху работното  място, както и върху избрана точка в домът Ви, според вкуса и собствените изисквания.

 

Комплектът БЛИЗНАЦИ съдържа:

 • 1бр. шлифован карнеол 
 • 1бр. шлифован смарагд
 • 1бр. шлифован ахат 
 • 1 бр. шлифован цитрин 
 • 1бр. необработен планински кристал 
 • 1бр памучна двулицева торбичка  – специално изработена от нас, за да съхранява вашия любим сет от минерали.
 • Етикет с описание на включените камъни.
 • Всички камъни са са с приблизителен размер между 1.5 – 2см/2.5 – 3см. Обърнете внимание, че размерът и формата на камъните могат леко да варират и да се различават от тези на снимката, което се дължи на естествения им произход. 
 • ОТСТЪПКИ: 
 • При поръчка на стойност над 99лв. доставката в цяла България е БЕЗПЛАТНА // При поръчка над 199лв – клиентска отстъпка 10%.

 

СМАРАГД – камъкът на просперитета и богатството

 

Мистични свойства: Като мощност този камък предлага физическо, емоционално и духовно равновесие. Въпреки, че това е камъкът на просперитета и богатството, той не е само материалистичен камък. Той насърчава и духовното израстване, паметта, вярата, интелигентността и комуникацията, интуицията,хармонията, спокойствието, правосъдието, приятелството и единството. Носи сигурност в любовта. Той позволява достъпа до тайните, пазени най-дълбоко в нашите сърца, като по този начин активира нашите най-съкровени желания. Много жени през вековете са избирали този кристал, като сватбен камък, защото хармоничната енергия на смарагда, прави връзките по-успешни и насърчава семейното щастие. Този скъпоценен камък може да ви покаже едно кристално ясно решение на труден проблем.

 

Лечебни свойства: има изцелителни способности в областта на зрението, горните дихателни пътища, чернодробната функция, укрепва имунната система  и ви помага да се възстановите след инфекции, укрепва сърцето и детоксикира кръвта. Препоръчва се да се носи при проблеми с дишане, сърце, лимфни възли, кръв, тимус, панкреас, зрение и дихателни възпаления. Отличен универсален лечител. Подходящ е за всички лечебни професии като лекари, медицински сестри, психиатри и други. 

 

АХАТ – камъкът на Равновесието

Мистични свойства: Ахатът се смята за камъкът на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири. Осигурява баланс между физическите, емоционални, интелектуални и духовни състояния. Ахатът е мощен емоционален лечител, подобрява паметта и концентрацията, повишава издръжливостта и насърчава честността.

Лечебни свойства:  при преуморени и възпален очи, при главоболие и световъртеж, при температурни инфекции, при хроничен бронхит, ангина и задух. Помага при лечение на заболявания на панкреаса и за подобряване на кръвообръщението. Носен под формата на бижу стимулира сърдечната дейност, неутрализира стреса, предпазва от нервно напрежение и подпомага лечението при тежка и продължителна кашлица.

 

 

КАРНЕОЛ – камъкът на увереността и действието

Мистични свойства: Това е Камъкът на зачатието, на сексуалната енергия, който събужда страстта и привлича любов, щастие и съпружеска вярност. Поощрява хармонията, творчеството и самочувствието, действа успокояващо и подобрява настроението. Носи успех във финансовитв дела и привлича благополучие.
Лечебни свойства: Подобрява имунната система и нормализира обмяната на веществата. Като един от най-важните минерали за Сакралната чакра, подпомага сексуалната функция, зачеването и плодовитоста. Препоръчва се при при ревматизъм, артрит, невралгии и мускулни спазми.

 

ЦИТРИН

Мистични свийства: камък на успеха и просперитета. Носи надежда и е силен защитен камък, който отблъсква негативната енергия. Също е камък на щастието, и като такъв ще донесе щастие на притежателя си. 

Лечебни свойства: Предполага се, че лекува заболявания на бъбреците, отделителната и храносмилателните системи. Пречиства тялото от токсини и тонизира кръвопреносната система. Има положително влияние върху нервната система. Силен лечител е на духовнто ни Аз. 

 

ПЛАНИНСКИ КРИСТАЛ  – лечителският камък

Мистични свойства:  Известен е като камък на ума, защото подобрява умствените способности  и ни помага да се концентрираме върху информацията, която ни трябва. Той е мощен инструмент за хармонизиране и балансиране. Планинският кристал изостря мисловните процеси, дава яснота на мисълта, укрепва постоянството, помага да се избегнат компроментиращи ситуации. Балансира емоциите, разкрепостява духа, осигурява емоционално и физическо равновесие, като действа на всички аурични нива и чакри.

Лечебни свойства: В индийската и тибетската медицина, планинският кристал се смята за най-мощния камък за лечние, тъй като неговата енергия най-лесно се настройва на вибрационната честота на човека. Той е майстор лечител и може да се използва при всякакви условия. Стимулира имунната система и носи баланс в тялото. 

 

 

 

*Свойствата и значението на всички камъни в този сайт са посочени единствено с информативна цел. Не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Информацията представена в сайта е изцяло събрана от различни източници и е единствено за справка.

 

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ SIDDHARTA!

 

^

X