Обеци ★ Leaves of Heaven

Обеци ★ Leaves of Heaven

26.00 лв.

  • ХРИЗОПРАЗ

2 налични

Код: ELH001 Категории: ,

Сподели:

Нежни обеци, изработени от хризопраз  и висококачествена, посребрена бижутерска тел, без съдържание на олово и никел.

  • Дължина: 8 см.
  • Размер на камъните:  3 см.
  • Бижуто се доставя в красива индивидуална опаковка, подходяща за подарък.
  • Доставката се извършва в рамките на 3 работни според графика на обслужване на куриерска фирма „Еконт Експрес“ или „Спиди“.​
  • ОТСТЪПКИ: 
  • При поръчка на стойност над 99лв. доставката в цяла България е БЕЗПЛАТНА // При поръчка над 199лв – клиентска отстъпка 10%.

ХРИЗОПРАЗ

Мистични свойства:  Хризопразът помага да осъзнаете неща, които до момента не сте разбирали. Той има силата да изкарва всички подсъзнателни негативни мисли, така че съзнанието да може да се справи с тях по-лесно. Този камък има също така силата да прогонва алчността, егоизма и небрижноста. Създава щастие, гъвкавост, адаптивност, напредък и приключения. Носи успехи в новите начинания и прави, този който го носи по-весел. Стари румънски легенди говорят, че човек който е носел такъв камък е можел да разбира езика на гущерите.

Лечебни свойства:  Хризопразът укрепва очите и помага за облекчаване на болка породена от ревматизъм. Той лекува свякакви рани, но нетрябва да се използва директно върху тялото, а да се държи над засегнатата зона. Пазен близо до леглото през ноща, може да спомогне за бързото заздравяване на всякакъв вид рани.

Чакри: 4та сърдечна.

Зодии :  Рак

*Свойствата и значението на всички камъни в този сайт са посочени единствено с информативна цел. Не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Информацията представена в сайта е изцяло събрана от различни източници и е единствено за справка.

 

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ SIDDHARTA!

^

X