Обеци ★ Accordo Nero

Обеци ★ Accordo Nero

26.00 лв.

  • ДАЛМАТИНСКИ ЯСПИС

1 налични

Код: EAN001 Категории: ,

Сподели:

Нежни обеци, изработени от далматнски яспис  и висококачествена, посребрена бижутерска тел, без съдържание на олово и никел.

  • Дължина: 8 см.
  • Размер на камъните: 3 – 4 мм.
  • Бижуто се доставя в красива индивидуална опаковка, подходяща за подарък.
  • Доставката се извършва в рамките на 3 работни според графика на обслужване на куриерска фирма „Еконт Експрес“ или „Спиди“.​
  • ОТСТЪПКИ: 
  • При поръчка на стойност над 99лв. доставката в цяла България е БЕЗПЛАТНА // При поръчка над 199лв – клиентска отстъпка 10%.

ЯСПИС – камъкът на Грижовността

Мистични свойства:  Ясписът премахва цялата негативна енергия натрупана в организма. Защитава от „уроки” и зли сили. Премахва умората и повишава общия тонус, изостря интуицията и концентрацията.Той преоткрива детското в нас. Подкрепя духа и окуражава усещането за палавост. Далматинскят камък, насърчава човек внимателно да обмисля своите планове поетапно във всяка фаза от развитието им и тогава да осъществява идеите си с ентусиазъм и енергия. Това е страхотен талисман за ранните етапи, на стартиращ бизнес или рисково начинание. Подходящ за деца, особено нощно време за да ги предпазва от сънища с чудовища и кошмари. Този полускъпоценен камък е изключително полезен при успокояването, дресирането и лечението на домашни любимци, най-вече кучета.

Лечебни свойства:  Според съвременната литотерапия, ясписът стимулира и лекува женската репродуктивна система. Използва се и за лечение на диабет, на проблеми с жлъчката и хепатит. Носен като украшение укрепва имунната система, предпазва от притеснение и стрес и стимулира жлезите с вътрешна секреция. Даламатинският камък стимулира нервите и рефлексите, предпазва от разтягане на сухожилия и мускулни спазми. Засилва имунната система и пречиства от токсини организма. Ако живота Ви е станал сив и сте загубили насладата от живота, то носенето на Далматински Яспис ще пробуди усещането за хумор и забава. Има подкрепящ, реставриращ, емоционално характеризиращ и хармонизиращ ефект. Противодейства на отчаянието и скептицизма. Турмалиновите частици в него бързо разсейват негативната енергия, като помагат да се предвижите напред в живота.

Чакри: в зависимост от цвета: жълт-слънчев сплит; червен- коренна; червенокафяв- сакрална; зелен-сърдечна.

Зодии : Овен, Дева, Рак, Скорпион

*Свойствата и значението на всички камъни в този сайт са посочени единствено с информативна цел. Не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Информацията представена в сайта е изцяло събрана от различни източници и е единствено за справка.

 

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ SIDDHARTA!

^

X