КОЛИЕ CARNELIAN STAR

КОЛИЕ CARNELIAN STAR

23.00 лв.

Колие с КАРНЕОЛ и вдъхновяващо послание по избор: 

1. FOREVER IN MY HEART

2. FREE SPIRIT

3. DREAM BIG

4. BE THE LIGHT

5. SHINE BRIGHT

4 налични

Код: IS K 012 Категории: ,

Сподели:

 

Малка доза ежедневно вдъхновение, която мотивира и прави деня още по-прекрасен! ….А понякога това е всичко, от което имаме нужда, за да продължим уверено напред. 

Нашите семпли колиета с вдъхновяващи послания са перфектният подарък за скъп човек, още един начин да му покажем любов, загриженост и внимание.

 

Направете своя комбинация от Карнеол (камъкът на увереността) във формата на звезда и медальон с ръчно печатана фразапо избор. За целта в полето за специални инструкции към поръчката, отбележете номера на избраната фраза:

 

1. FOREVER IN MY HEART

2. FREE SPIRIT

3. DREAM BIG

4. BE THE LIGHT

5. SHINE BRIGHT

  • Техниката, която използваме е ръчен печат – много по-различна от лазерното гравиране на метали, което гарантира точност до всеки милиметър. Ние печатаме всяка фраза  на ръка, буквичка по буквичка, с усърдие и търпение. Не винаги са идеално подредени, но пък това ги прави истински и очарователни.​
  • Верижката от неръждаема стомана е хипоалергенна и подходяща за хора с непоносимост към метал. Дължина: 24см.(в закопчан вид)
  • Размер на медальона: 2 см.
  • Бижуто се доставя в красива индивидуална опаковка, подходяща за подарък.
  • Доставката се извършва в рамките на 3 работни според графика на обслужване на куриерска фирма „Еконт Експрес“.​
  • ОТСТЪПКИ:  При поръчка на стойност над 99лв. доставката в цяла България е БЕЗПЛАТНА // При поръчка над 199лв – клиентска отстъпка 10%.

 

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ SIDDHARTA!

^

X