Колие Amazonite ☆ Hamsa

Колие Amazonite ☆ Hamsa

21.00 лв.

  • ШЛИФОВАН АМАЗОНИТ

1 налични

Код: CC K 061 Категории: ,

Сподели:

Нежно колие, изработено от шлифован амазонит в нежни синьозелени нюанси. Стоманена верижка и медальонче Хамса – универсалният защитник от „зли очи“.

  • Дължина на верижката: 24см. ( в закопчан вид) + 5см. възможност за удължаване.
  • Размер на камъка: ≈  20/15 мм. Обърнете внимание, че размерът, цветът и формата на камъните могат леко да варират и да се различават от тези на снимката, което се дължи на естествения им произход.
  • Бижуто се доставя в красива индивидуална опаковка, подходяща за подарък.
  • Доставката се извършва в рамките на 3 работни според графика на обслужване на куриерска фирма „Еконт Експрес“.​
  • ОТСТЪПКИ: 
  • При поръчка на стойност над 99лв. доставката в цяла България е БЕЗПЛАТНА // При поръчка над 199лв – клиентска отстъпка 10%.

АМАЗОНИТ – камъкът на щастливите семейни отношения

Мистични свойства: 

Амазонитът дава стабилност на семейството и извисява семейният дълг. Той е идеалният помощник на жените – носи им радост от живота, любов, духовен подем и положителни емоции. Увеличава самоуважението и  увереността. 

Лечебни свойства:

Силен енергиен камък, който стимулира скритите резерви в организма. Хармонизира ендокринната и отделителната система. Нормализира сърдечната дейност и кръвното налягане. Облекчава главоболие и упорита мигрена. Помага при ревматизъм и артрит. 

Чакри: Анахата (сърдечна), Вишудха (гърлена)

Зодии: Дева, Водолей

*Свойствата и значението на всички камъни в този сайт са посочени единствено с информативна цел. Не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Информацията представена в сайта е изцяло събрана от различни източници и е единствено за справка.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ SIDDHARTA!

^

X