Колие – гривна Lapislazzuli ☆

Колие – гривна Lapislazzuli ☆

25.00 лв.

  • ШЛИФОВАН МНОГОСТЕНЕН ЛАПИС ЛАЗУЛИ
Код: СС К 043 Категории: ,

Сподели:

Ефектно колие, което може да се носи и като увита около китката гривна. Изработено е от  естествен камък Лапис Лазули (Лазурит) в ярки и наситени сини нюанси. Съчетан е с мека каишка от тъмнокафяв велур, чиито краища завършват с посребрени пера. 

  • Дължина: 120 см, която може да регулирате и завързвате свободно  според собствения ви вкус и настроение. 
  • Размер на камъка:  27/15 мм. Обърнете внимание, че размерът и формата на камъните могат леко да варират и да се различават от тези на снимката, което се дължи на естествения им произход.
  • Бижуто се доставя в красива индивидуална опаковка, подходяща за подарък.
  • Доставката се извършва в рамките на 3 работни според графика на обслужване на куриерска фирма „Еконт Експрес“.​
  • ОТСТЪПКИ: При поръчка на стойност над 99лв. доставката в цяла България е БЕЗПЛАТНА // При поръчка над 199лв – клиентска отстъпка 10%.

ЛАПИС ЛАЗУЛИ

Мистични свойства: мощен камък на мъдростта, който усилва личната изява и интуицията. Помага за осъществаването на надеждите и плановете. Предизвиква желание за познание и учение. Камък на истината и приятелството, помага при проблеми с комуникативността. 

Лечебни свойства : Лапис Лазули е благотворен за гърлото и гласните струни. Помага при проблеми със слуха, подобрява сърдечния ритъм, сваля кръвното налягане и може да  помогне при проблеми със съня.

Чакри: Трето око

Зодии: Стрелец

*Свойствата и значението на всички камъни в този сайт са посочени единствено с информативна цел. Не следва да заместят квалифицирана медицинска помощ и лечение. Информацията представена в сайта е изцяло събрана от различни източници и е единствено за справка.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ SIDDHARTA!

^

X