„Panta rhei” - Приказката продължава

Дата: 17 Ное 2015

„Panta rhei” е казал Хераклит и наистина „всичко тече” и всичко се променя, не можем да влезем дори два пъти в една река. Ние също се променяме  и вървейки по пътя си, променяме своите убеждения и вярвания. Но най-важното е да не забравяме да се радваме на живота, който водим. Затова нека се огледаме и се насладим на есента, едно наистина магическо време от годината когато цялата природа избухва в нюансите на златното и огнената страст на червеното. Когато можем да обуем гумените си ботуши и да се отдадем на нежния бриз и свежия мирис на дъжд. 
Ние, Siddharta Handmade, вярваме в силата на природата, нейните закони и енергията, която ни заобикаля. Затова се стремим бижутата, които създаваме да са от естествени материали. Защото вярваме, че те запазват и предават хармоничните вибрации и любовта, която влагаме в сътворяването им. Убедени сме, че стимулират защита, просперитет, страст, възстановяване, любов, здраве, спокойствие и всичко онова, от което имате нужда в този миг от вечността. Уверени сме и, че полускъпоценните камъни, които използваме имат щипка чародейство, което лекува душата и тялото ни. Затова решихме да подготвим поредица от публикации за силата на полускъпоценните камъни и минерали, с които рисуваме картината на великолепието от цветове, енергии и стил на нашите бижута.
Позволете ни да внесем малко магия и във вашия живот.  Магия, лилава като аметист, нежна като ахат и романтична като фините отблясъци на розовия кварц. 

Следва продължение…

Приказката продължава на www.siddharta.bg

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

Най-продавани

Колие Raw Crystal ☆ Dark

Колие Raw Crystal ☆

Цена: 21.00лв.
Колие Raw Crystal ☆

Колие Raw Crystal ☆ Light

Цена: 21.00лв.
Колие Raw Crystal ☆

Колие Raw Crystal ☆

Цена: 21.00лв.

Марки

Върни До Горе