С пожелание за едно бохемско лято, изпълнено със солени целувки

Дата: 02 Авг 2015

 

С усмивка и нетърпение очаквахме Август, най-жаркият месец в най-желания сезон...Дойде време за море, за разрошени коси, полепнали със сол устни, за мечти по залез и щур купон до изгрев, за бохо визии, за слънчево настроение и неизмерима радост и любов към живота, свободата и безгрижието. Точно под палещите лъчи на слънцето се чувстваме особено влюбени във всичко, което ни заобикаля. Да се чувстваме обичащи е усещане, което ни изпълва с енергия и вдига вибрацията, която излъчваме до изключително високо ниво. Това усещане ни кара да виждаме света по-добър, по-красив и изпълнен с безброй възможности.


В тон със заразителното настроение на лятото, облеклото е свежо, цветно, удобно. Това е сезонът на бохо стила, в който никога нищо не е излишно, а принципът "less is more", не просто не важи, а буквално е отвят от феерията от ресни, волани, гривни, гердани, пръстени....

 


Бохо шикът омая в последните години не една или две популярни личности с възможността за съчетаване на индивидуалност и удобство. Ръчно изработените аксесоари, разбира се, са най-ярката му особеност. Колани, шалове, едри бижута с полускъпоценни камъни, напластяване на материи и разпуснати коси, с втъкнати в тях цветя за разкош. Ето това е бохемският стил-подходящ както за музикален фестивал, така и за лежерна разходка в парка или коктейл на тераса привечер с изглед към морето. 

  


Ние се отдаваме точно на последното и ви пожелаваме да пътувате колкото може повече, защото винаги ще има време да правите пари, но не винаги ще имате време да създавате спомени!

Украсете своето лято със "SiddhArta", защото красотата никога не е излишна и никога не е достатъчна ;)

 
С пожелание за едно бохемско лято, изпълнено със солени целувки!

 

 

Love,

SiddhArta ☮ ➳ ♡

 

 

Photos: SiddhArta; Pinterest 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

Най-продавани

Колие Raw Crystal ☆ Dark

Колие Raw Crystal ☆

Цена: 21.00лв.
Колие Raw Crystal ☆

Колие Raw Crystal ☆ Light

Цена: 21.00лв.
Колие Raw Crystal ☆

Колие Raw Crystal ☆

Цена: 21.00лв.

Марки

Върни До Горе