“INSPIRATIONAL STAMPS” или малката доза вдъхновение, от която всеки има нужда

Дата: 14 Ное 2017

Понякога имаме лош ден...или лоши дни... или мнооооого лоши дни…Понякога нищо не се получава, всичко върви наопаки и нямаме мотивация да продължим напред.

А случвало ли ви се е точно в такъв момент случайно да погледнете към някоя изрисувана с графити фасада и от там да ви се усмихне слънце? Или случайно каймакът на кафето, което ви сервират следобед, да образува сърце? А може би също толкова случайно да доловите мелодията на любимата си песен от някоя кола по улицата? 

Няма нищо случайно! Защото точно, когато имаме нужда от тях, знаците се появяват пред нас, за да ни напомнят, че нищо не е толкова лошо, колкото изглежда и често проблемите са толкова големи само в собствените ни очи. А какво ще кажете за случаен знак под формата на бижу? За малка доза вдъхновение, мотивация, която да ни даде сила в труден момент или да ни накара ей така, безпричинно, да се усмихваме през целия ден на калните локви.

Можем да поиграем и с думите - "вдъхновение на една ръка разстояние", "вдъхновение под ръка"...Всъщност е върху ръка, върху вашата ръка :) И близо до сърцето, което най-много има нужда от подходяща дума в точен момент...

 

Такава искахме да е новата ни колекция  "INSPIRATIONAL STAMPS” - близо до всяка една от вас, до сърцето, до ума, пред очите -  когато се случи да не виждате нищо хубаво в деня си, или имате нужда от нещо малко, което леееекичко да ви подбутне, за да продължите смело напред...

И не само - тя е и за онези любими хора, на които искаме да кажем колко много значат за нас, да им покажем, че винаги са в мислите и в сърцето ни..

Колекцията се състои от колиета и гривни, които носят духа на SiddhArta - свободен, вдъхновен, различен, не познаващ рамки и ограничения. Техниката на ръчен печат, която използваме, е много по различна от лазерното гравиране на метали, което гарантира точност до всеки милиметър. Затова я избрахме, защото такива сме и ние - различни, неподредени, криви понякога, но винаги уникални :)

"INSPIRATIONAL STAMPS” е плод на любовта ни към вдъхновяващите фрази, които не веднъж са ни давали сила в трудни и тежки моменти. Тази любов, съчетана с желанието да се развиваме, да ви изненадваме и да ви даряваме част от себе си чрез бижутата ни, най-после придоби облик. 


Всяко късче метал, полускъпоценен камък или кожа, което превръщаме в украшение, е подбрано и намислено, за да носи нещо на своята получателка. За да я кара да се усмихва така, както ние се усмихваме, когато творим. Бижутата от колекцията “INSPIRATIONAL STAMPS” са малки късчета мек, ковък метал (алуминий), претворен в лист хартия и бижу едновременно. Лист, на който отпечатваме на ръка, буква по буква, фрази и послания, които самите ние не веднъж сме имали нужда да чуем, прочетем, видим... Те изразяват много от нашите собствени мисли и настроения, но за нас ще бъде чест и удоволствие да ви помогнем сами да сътворите ваше бижу уникат - ако има нещо, което желаете да виждате всеки път, когато погледнете ръката или шията си, ние с удоволствие ще го отпечатаме за вас :) 

Думи нямаме, за да опишем вълнението, гордостта и щастието да ви поканим в нашето кътче, в което истински се надяваме, че ще откриете частичка и от себе си!!

Заповядайте, за нас е чест!

КЪМ КОЛЕКЦИЯТА
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
  • Все още няма коментари

Най-продавани

Колие Raw Crystal ☆ Dark

Колие Raw Crystal ☆

Цена: 21.00лв.
Колие Raw Crystal ☆

Колие Raw Crystal ☆ Light

Цена: 21.00лв.
Колие Raw Crystal ☆

Колие Raw Crystal ☆

Цена: 21.00лв.

Марки

Върни До Горе